preloader
لطفا صبرکنید...
منوی دسته بندی

مقدمه‌ای برای تحلیل فیلم‌های مارول


از آنجایی که کمپانی صهیونیستی دیزنی در ۲ دههٔ اخیر، روی فیلم‌های مارول تمرکز کرده، خیلی مهمه که چرایی این ماجرا رو بدونیم، تحلیل کنیم و به نتیجهٔ درستی برسیم.

اول از این شروع می‌کنم که ببینیم اصلاً مارول چی هست و چرا مهمه!

معرفی

در حقیقت مارول یک شرکت منتشر کننده Comic Book (کتاب‌های مصور) هست و قدمتی بالای ۸۰سال داره. که توسط مارتین گودمن یهودی تأسیس شد.

نویسنده‌ها و طراح‌های زیادی برای این شرکت کار می‌کنند. که معروف‌ترین نویسنده‌ و ویراستار شرکت مارول تا سال ۲۰۱۸، «استن‌لی» یهودی هست!

همهٔ شما مخاطبان در طول این‌سال‌ها، شخصیت‌های ابرقهرمانی(؟!) این شرکت رو دیدید. حتی اگر نمی‌دونستید که متعلق به مارول هستند.

شخصیت‌هایی مثل:

  • مردعنکبوتی
  • کاپیتان‌آمریکا
  • هالک
  • ثور
  • روح‌سوار
  • بلید خون آشام
  • نگهبانان ‌کهکشان
  • دکتراسترنج
  • پلنگ‌سیاه
  • گروه انتقام‌جویان
  • مردان ‌ایکس
  • ۴شگفت‌انگیز
  • و … (خیلی زیاد هستند!)

نکته‌ای که برای کمپانی یهودی مارول حائز اهمیته، این هست که نویسندگانش هم یهودی هستند. یعنی داستان‌های ابرقهرمان‌ها رو یهودی‌ها نوشتند (با عقاید خودشون)

به عبارتی، از بیخ و بنیان با یک سری داستان صهیونیستی و یهودیت تحریف شده طرفیم!


گذر از ورشکستگی

این کمپانی به مرور زمان کپی‌رایت یک سری از شخصیت‌هاش رو به شرکت‌ها و استودیوهای فیلم‌سازی فروخت. مثل سونی (کلمبیا پیکچرز)، یونیورسال، فاکس‌قرن‌بیستم و … مثلاً شخصیت‌های کمیک‌های مرد عنکبوتی رو به سونی فروخت (مثل ونوم، مردعنکبوتی، دشمنان مردعنکبوتی و …) یا مثلاً مردان ایکس و ۴شگفت‌انگیز رو به کمپانی فاکس قرن بیستم فروخت.

با فروختن کپی‌رایت این شخصیت‌ها به شرکت‌های فیلم‌سازی، عملاً اقتباس سینمایی از روی این شخصیت‌ها از دسترس مارول خارج شد. و ناظر درست و حسابی‌ای هم روی فیلم‌های اقتباسی وجود نداشت. بنابراین کلی فیلم یا سریال بی‌کیفیت ساخته و روانهٔ سینماها و تلویزیون شد. هرچند اون فیلم‌ها نیز تحلیل‌های خاص خودشون رو دارند و بهشون میشه پرداخت.

دیزنی

تا اینکه در سال ۲۰۰۹، کمپانی صهیونیستی دیزنی حقوق ساخت آثار این شرکت رو به‌دست آورد و برای ساخت استودیویی به اسم Marvel Studios که از روی شخصیت‌های مارول، اقتباس سینمایی/سریالی و انیمیشنی تولید کنه، برنامه‌ریزی کرد.

نکته: خیلی از افراد، کمپانی دیزنی رو به عنوان یک کمپانی انیمیشن‌سازی در دنیا می‌شناسند. در صورتی که دیزنی با خرید استودیوهایی مثل LucasFilm (استودیوی سازندهٔ جنگ‌ستارگان) و یا راه اندازی استودیوی مارول، پا رو از ساخت انیمیشن فراتر گذاشته و دنبال ساخت فیلم‌های عظیم، پرفروش و سودآور هست.

بخشی از پرفروش‌ترین آثار مارول را می‌توانید در تصویر ببینید.

برای دیدن سایز اصلی، کلیک کنید

نکته: یک فیلم هرچه پرفروش‌تر، پس بیننده و مخاطب بیش‌تر و برای کمپانی صهیونیستی‌ای مثل دیزنی/مارول که هدفش القای تفکر صهیونیستی خود در رسانه‌های جهانی‌ است، این موضوع بسیار حائز اهمیته.

Iron-Man

شروع استودیوی مارول به عنوان یک استودیوی فیلمسازی زیر نظر دیزنی، بعد از ساخت فیلم Iron-Man بود. فیلمی که در سال ۲۰۰۸ اکران شد. ولی هدف مارول (دیزنی) فراتر از ساخت یک فیلم بود. هدف، ساخت یک دنیای سینمایی بود که بتونه توی مباحث آخرالزمانی پیش بره.

اسمشو به مخفف MCU گذاشت. یعنی:

Marvel Cinematic Universe

دنیای سینمایی مارول

و تا الآن که این مقاله نوشته شده، ۳۰فیلم و ۹ سریال و در ۴ فاز، در این دنیای سینمایی ساخته و اکران شده و در ادامهٔ فاز ۴، فیلم‌ها و سریال‌های زیادی در دست ساخت، پخش و اکران قرار داره.

نکته اینه که فیلم‌های ابتدایی بیشترِ تمرکزشون روی معرفی شخصیت‌ها است نه مباحث آخرالزمانی. برای همین تحلیل زیادی ندارند.


جالب اینکه دیزنی در سال ۲۰۱۹ کمپانی فاکس رو هم خرید و انیمیشن سیمپسون‌ها ۲۵ سال پیش این برنامه‌ریزی صهیونیست‌ها رو به تصویر کشیده بود.

نکته: همیشه یک سری از تصاویر و یا کلیپ‌هایی از انیمیشن سیمپسون‌ها در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی منتشر می‌شه که ادعا می‌کنند این انیمیشن وقایع مختلف دنیا رو پیش‌بینی کرده. قابل ذکره که اکثر این اسناد جعلی هستند. تا زمانی که خودتان انیمیشن را کامل ندیدید، به این تصاویر و ویدئوها اعتنا نکنید.

بعد از خرید فاکس توسط دیزنی، اکثر شخصیت‌های مارول (مثل مردان ایکس و ۴شگفت‌انگیز) دوباره به مارول بازگشتند و می‌تونه در آینده در همین دنیای سینمایی MCU براشون فیلم بسازه.

در مقالهٔ بعدی، اولین فیلم این سری یعنی مردآهنی ۱ (۲۰۰۸) رو تا جایی که نکته داشته باشه تحلیل می‌کنم. این فیلم‌ها چون به هم مربوط هستند، باید تحلیل همه رو بخونید تا کاملاً متوجه ماجرا بشید.


تحلیل فیلم (1) استودیوی مارول: Iron-Man 2008

رسول سعیدنژاد وب‌سایت
متخصص لینوکس و نرم‌افزار، پژوهشگر و تحلیل‌گر، ضدصهیونیسم

یک نظر

  • پروتکل‌های دانشوران صهیون، بخش اول - مبارزان ضد صهیونیسم

    […] است. از هالیوود و انواع استودیوهای فیلم‌سازی مانند مارول تا شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام. از استودیوهای […]

    3 سپتامبر, 2024 در 9:40 ب.ظ
  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *