preloader
لطفا صبرکنید...
منوی دسته بندی

تحلیل فیلم (۲) استودیوی مارول: The Incredible Hulk 2008


کمتر کسی خبر داره که این فیلم هم با نظارت استودیوی مارول ساخته شده. سازندهٔ اصلی فیلم The Incredible Hulk، کمپانی Universal هست. همان‌طور که قبلاً گفتم، فیلم‌های ابتدایی تحلیل مهم آخرالزمانی ندارند ولی خب بی‌اهمیت هم نیستند.

قبلاً به یهودی بودن کمپانی دیزنی اشاره کرده بودم. حالا نوبتِ کمپانی Universal Pictures هست که مؤسس و همکارانش یهودی بودند:

اگر مقالات قبل از این تحلیل را نخوانده‌اید، پیشنهاد میکنم ابتدا مقالهٔ مقدمهٔ مارول رو بخوانید. تحلیل‌ این فیلم‌ها به ترتیب نوشته شده و شما مخاطبین عزیز نیز بهتر است به ترتیب بخوانید تا مطلبی رو از دست ندید.

اینکه ما میگیم یک کمپانی یهودیه، برای اینه ‌که مشخص بشه که عقاید یهودیت در اون کمپانی ساری و جاریه. خصوصاً یهودیتی که در حال حاضر به شدت تحریف شده!

تا اینجا دیدیم که شخصیت‌های یهودیِ مارول توسط کمپانی‌های یهودی (دیزنی و یونیورسال) اقتباس سینمایی میشن. دیگه کلاً جمع‌شون جمع‌ هست! رفقا با هم می‌نشینند، می‌نویسند، می‌سازند و عقاید من و شما رو به بازی می‌گیرند!

حالا بریم سروقت مرحلهٔ جذاب این مقاله:

معرفی عوامل فیلم!

از کارگردان فیلم شروع می‌کنم.

آقای لویی لتریر هستند. خواهرزادهٔ لوران فابیوس (کسی که باعث شد خون‌های آلوده به HIV وارد ایران بشه) و از قضا خانوادهٔ فابیوس که مادر و دایی کارگردان هستند هم یهودی تشریف دارند! آخی! چقدر این یهودی‌ها نایس و مهربونند. ایدز رو وارد ایران می‌کنند! بازیگران هم یا یهودی‌اند یا با یهودی‌ها در ارتباط بودند:

از بازیگری که فامیلی‌‌اش رو به خاطر هولوکاست تغییر داده تا بازیگری که خونواده‌ا‌ش در فراری دادن یهودی‌ها از کمپ نازی‌ها نقش داشتند!

خوشبختانه بازیگر نقش اول فیلم یعنی ادوارد نورتون یهودی نیست (اوف… از دست‌شون خسته شده بودیم!) که خب اخراج شد و برای فیلم‌های بعدی از «مارک رافالو» برای هالک استفاده کردند!

شخصیت Hulk

هالک رو استن‌لی یهودی (که در مقالهٔ مقدمه توضیح دادم) خلق کرده.

هالک در حقیقت شخصیه به اسم «بروس بنر» که یک دانشمنده و توی آزمایشگاه برای تست سِرُم تبدیل به ابرسرباز، مورد اصابت اشعهٔ گاما قرار می‌گیره و دو شخصیت میشه. یک‌ بار بروس بنر هست و یک بار هالک بی‌شاخ و دمی که هیچی جلودارش نیست!

فیلم رو دیدید، من فقط نتیجه‌ٔ فیلم رو میگم. اول اینو بگم که توی فیلم یک سکانس جالب هست. بروس توی یک کارخانه تولید نوشیدنی کار می‌کنه، بعد دستش با دستگاه می‌بُره و یک قطره از خونش داخل یک بطری می‌افته و «استن‌لی» که همیشه توی فیلمای مارول یک نقش کوتاه داره، نوشیدنی رو می‌خوره و مسموم میشه. اینجا کارگردان اشارهٔ ریزی به ماجرای خون‌های آلودهٔ لوران فابیوس، دایی نامحترمش داره!

از آنجایی که فیلم، مباحث آخرالزمانی نداره، فقط نکته‌هاش رو میگم که بدونید.

نکته‌ها

۱. طبق معمول، هالیوود دنبال ساخت ابرسربازه. اولین فیلم‌شون نیست و آخرین فیلم‌شون هم نیست! چندین دهه‌ا‌س. این نشون میده که آمریکا و کشورهای متحدش، سال‌هاست که دارند روی این زمینه فعالیت انجام میدن تا به ابرسرباز واقعی دست پیدا کنند. توی هالیوود علم و تکنولوژی‌ها برای سرگرمی و تخیل‌ بازی نیستند، ذهن مردم رو برای رونمایی واقعی از این تکنولوژی‌ها آماده می‌کنند.

۲. نکتهٔ دیگه اینه که نشون میده مارول با برنامه‌ریزی کارهاش رو جلو می‌بره (در حقیقت یهودی‌ها به برنامه‌ریزی‌های طولانی معروفند). مثلاً در این فیلم، ما «ژنرال راس» رو داریم که یکی از فرماندهان ارتش آمریکاست و دقیقاً همین شخصیت و بازیگر رو ۸ سال بعد توی فیلم «جنگ‌داخلی» داریم!

یا در انتهای فیلم، ژنرال راس رو می‌بینیم که با «تونی‌استارک» ملاقات می‌کنه. (فیلم‌های مارول همیشه چند سکانس پس از تیتراژ دارند!)

تونی استارک رو از فیلم قبلی «Iron-Man» به عنوان مردآهنی می‌شناسیم. این‌ها برنامه‌‌هایی هست که کمپانی‌های یهودی حتی براش دهه‌ها وقت می‌گذارند!

۳. و نکتهٔ مهم فیلم! توی این فیلم، Hulk به عنوان دانشمندی که برای ارتش آمریکا می‌خواسته ابرسرباز بسازه، معرفی میشه و شخصیت خبیث فیلم هم باز یک فرمانده از ارتش آمریکاست!

گرفتید چی شد؟ یعنی یهودی‌ها حتی با خودشون (آمریکا) هم در می‌افتند و هیچ ابایی از کارهاشون ندارند! درگیری‌های اخیر آمریکا بعد از انتخابات‌شون، در راستای افول آمریکا رو حتماً مشاهده کردید! 🙂

در کل فیلم هالک شگفت‌انگیز ۲۰۰۸، فیلمی با کیفیت پایین، توسط کمپانی یونیورسال ولی تحت نظر مارول ساخته شد.


خلاصه

۱. برنامه‌ریزی زمان‌بندی شده و طولانی صهیونیست‌ها

۲. درگیر شدن صهیونیست‌ها با خود آمریکا در صورت لزوم.

۳. تلاش برای ساخت ابرسرباز برای نابودی (از نظر خودشون صلح)

فیلم Incredible Hulk 2008 هم مثل فیلم قبلی، دنیای سینمایی مارول رو یک قدم به مباحث آخرالزمانی نزدیک‌تر کرد. از مارول انتظار نداشته باشید که همون اول دستش رو برای مخاطب رو کنه! آن‌ها واسه نمایش منجی و نابود کردنش روی پردهٔ سینما، ۱۰ سال فیلم ساختند و ذهن‌ها رو آماده کردند!


تحلیل فیلم (۳) استودیوی مارول: Iron-Man 2 2010

رسول سعیدنژاد وب‌سایت
متخصص لینوکس و نرم‌افزار، پژوهشگر و تحلیل‌گر، ضدصهیونیسم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *